S.a.b. árlista – szolgáltatási áraink

sab-arlista

Sab komplett zárcsere

S.a.b. biztonsági trezorzár komplett cseréje, amely tartalmazza az ajtó szétbontását, a zárszerkezet kiemelését és új zárszerkezet behelyezését. Ilyenkor a fel- és lemenő rudazatokat is lekötjük a zárszerkezetről, majd a zárcsere elvégzése után, visszakötjük azokat.

A Sab zárcsere ára Budapest területén, hétfőtől péntekig, munkadíjjal együtt bruttó 70.000,- Ft. Az új zárszerkezet gyári dobozban érkezik ügyfeleinkhez, amelyhez 3 darab, fóliába csomagolt, gyári kulcs tartozik. Az esetleges extra kulcsok másolásával kapcsolatban érdeklődjön a zárszerelő kollégánál.

Sab ajtóigazítás, karbantartás

Amennyiben a S.a.b. zárszerkezet tökéletesen működik akkor, ha az ajtó ki van nyitva, ellenben szorul, akad, ha becsukjuk az ajtót, akkor csak egy ajtó beállításra vagy ellendarab igazításra van szükség. Az is előfordulhat, hogy a kulcsvezető címke elmozdult és ezért nem, vagy csak nehezen megy bele a kulcs a nyílásba.

Ilyen esetekben nem szükséges a zárszerkezet csere. Az ajtóigazítás, karbantartás során csupán egy egyszeri 15.000,- Ft munkadíjat kell az ügyfélnek az elvégzett igazítási munkáért kifizetnie (Budapest területén).

Kilincs- és kulcscímke csere

Ha a zárszerkezettel nincs gond, és ez a ritkábbik eset, csupán a kilincset szeretné újra cserélni, akkor a teljes költség, új kilincsgarnitúrával, munkadíjjal együtt 25.000 Ft.

Becsapódott ajtónyitás

Becsapódott ajtónyitás esetén, cégünk garantálja az ajtó sérülésmentes nyitását. Amikor gomb van kívülről a S.a.b. zárral ellátott ajtón, és a huzat becsapta az ajtót, így az ügyfél kizáródott a lakásából, akkor szükséges a becsapódott ajtó sérülésmentes nyitása.

Ebben az esetben mi még azt is garantáljuk, hogy a zárszerkezet sem fog sérülni. A becsapódott ajtó nyitásának munkadíja, egy egyszeri munkadíj (Budapesten), ami 15.000,- Ft.

Kulcselvesztés, zármeghibásodás miatti ajtónyitás

Amennyiben elvesztették a kulcsokat vagy a zárszerkezet meghibásodott és ezért nem tudnak bejutni a lakásba, zárnyitásra van szükség.

A zárnyitás, ha az ajtó kulcsra van zárva, a zárszerkezet megfúrásával történik. Ebben az esetben zárat kell majd cserélni, mert roncsolás nélkül nem lehet nyithatóvá tenni egy bezárt, S.a.b. záras ajtót. Ennek költsége: 25.000-, Ft. Erre tevődik rá magának a zárszerkezetnek a komplett cseréje, új zárral, új kulcsokkal, munkadíjjal együtt, amely 70.000,- Ft.

S.a.b. kulcsműködtetésű cilinder meghajtású ajtóél vasalat (nem trezorzár!)

Meghibásodás esetén, komplett, több pontos vasalat csere munkadíja, zárszerkezettel, zárbetét nélkül, Budapesten bruttó 50.000-60.000,- Ft.

S.a.b. kis tollas másodzár csere

Munkadíjjal, zárszerkezettel, 3 db kulccsal együtt, Budapesten bruttó 35.000,- Ft.

Kulcsmásolás

S.a.b. gyártmányú, tollas kulcsok másolása, profi gépekkel, eredeti, S.a.b. nyerskulcsokra, a Kulcskirály zárszaküzletben (Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.) 4.000,- Ft-tól / darab.

A kulcsmásolás megvárható, és Magyarországon egyedüliként garanciális! A S.a.b. zárakhoz tartozó tollas kulcsok másolásához másolásvédő kártya nem tartozik, így a kulcsot az eredeti kulcs felmutatójának kérésére lemásolják.