A 1580/28 olasz Sab zárszerkezet kicserélése

Ezt az olasz Sab zárszerkezetet cégünk, a Zár Zorro Kft, az olasz gyártól vásárolja. Kizárólagos szerződésünk van velük, tehát rajtunk keresztül jön be ez a zár az országba. Tőlünk vásárolják meg a zárszaküzletek, a zárszervíz vállalkozások, mindenkinek segítünk természetesen. Mi is, mint fő forgalmazó és zárszervíz nyitjuk, zárjuk, cseréljük ezeket a biztonsági zárakat. Ennek a típusnak a cseréjére akkor van szükség, ha már elöregedett a zárszerkezet, nagyon kopottak a kulcsok, nehézkes a működés, illetve ha új lakást vásárol valaki és nem szeretné a régi kulcsokat használni. Segítünk, ha netán ellopták vagy elhagyta a kulcsot bármilyen más okból kifolyólag. A Sab záras szerkezet egy speciálisan különc méretű, a többi, pl. Dierre, Mottura vagy Viro zár paramétereitől eltér, ezért semmilyen más olasz zárral nem lehet helyettesíteni, nem éri meg farigcsálni. Ennek a zárnak a cseréjéhez mindenféleképpen szükséges a szakember bevonása, hiszen az ajtót szét kell szedni, a rudazatokat át kell kötni, visszaszerelni a zárat, illetve az összes igazítást, állítást elvégezni. Ez pedig szakértelmet, időt és szerszámozottságot igényel.

Mennyibe kerül a tollas kulcsos Sab zár cseréje?

Nyilvánvaló, hogy az ügyfélnek általában az az első kérdése, hogy mennyibe kerül egy Sab zár kicserélése. Persze, hogy fontos ez, megértjük, hiszen mi is elég nehéz gazdasági helyzetet élünk meg, Sajnos azonban nekünk is emelkednek az árak folyamatosan, az olaszok is emelik a záraknak az árait, az euró árfolyama is emelkedik, ezáltal nem tudjuk tartani az évek folyamatosan lent tartott fix árakat.

Mielőtt árat mondunk az ügyfeleink részére, megnézzük, hogy melyik típusú Sab zár van beszerelve az ajtóba. Ezt egy fénykép formájában tudjuk megtenni, nagyon egyszerű lefényképezni. Az ügyfél az ajtó élében lévő zárról elküldi nekünk a fotót, ez alapján szabjuk az árat. Mégis egy rövid tájékoztató, hogy nagyságrendileg legalább legyen mire készülni. 87.000 forinttól már elérhető a nagytestű 1580/28 Sab zár komplett cseréje. Itt, ha még szükséges, fel szoktunk ajánlani egy új kilincset a könnyebb működés érdekében, illetve az esztétikai állapot növelésére. Ha önnek Sab záras ajtója van, akadozik, nehezen nyílik, vagy csak új kulcsokat szeretne, készségesen állunk rendelkezésükre! Hívjanak az alábbi számon, vagy írjon nekünk emailt, mi egy munkanapon belül teljesítünk. Nálunk ezek a zárak folyamatosan raktárkészleten vannak.

06-70-770-2942

Mi történik, ha halogatjuk a zárcserét és a meghibásodott zár nem nyílik?

Nem győzzük hangsúlyozni sokadszorra, hogy mire kell odafigyelni, ha zárproblémával kerülnek szembe lakástulajdonosként. Ez olyan, mint mikor a kocsi elkezd rángatni vezetés közben. A zár is akadozást mutat, nehezen lehet becsukni, tehát a hétköznapi megszokott kerékvágás terén igen feltűnően mutatkozik a probléma.

Amikor a legelső ilyen jelét tapasztalja, azonnal telefonálni kell nekünk, a zárszervíz szolgáltatónak. Nem kell WD40-et belefújni, zsírozni, illetve a gondnokot se hívják ki, mert ehhez nem ért, és a legtöbbször csak nagyobb kárt csinál, mint hasznot. A helyszínre érkező szakember megállapítja a problémát, illetve megelőzi a bajt, akár egy egyszeri munkadíjas ajtóigazítással, zár karbantartással és ha szükséges, a helyszínen elvégzi a Sab zár kicserélését. Mi nem erőszakoljuk rá a zárcserét az ügyfélre, csupán javasolni szoktuk, hogy mi a legjobb megoldás, és ha elfogadja az ügyfél, szívesen megcsináljuk, mert mindenki jól jár és biztonságban marad.