S.a.b. árlista – szolgáltatási áraink

sab-arlista

Sab komplett zárcsere biztonsági ajtóban

S.a.b. biztonsági trezorzár komplett cseréje, amely tartalmazza az ajtó szétbontását, a zárszerkezet kiemelését és új zárszerkezet behelyezését. Ilyenkor a fel- és lemenő rudazatokat is lekötjük a zárszerkezetről, majd a zárcsere elvégzése után, visszakötjük azokat.

A Sab zárcsere ára Budapest területén, hétfőtől péntekig, munkadíjjal együtt bruttó 80.000,- Ft. Az új zárszerkezet gyári dobozban érkezik ügyfeleinkhez, amelyhez 3 darab, fóliába csomagolt, gyári kulcs tartozik.

Sab ajtóigazítás, karbantartás, pozicionálás

Amennyiben a S.a.b. zárszerkezet tökéletesen működik akkor, ha az ajtó ki van nyitva, ellenben szorul, akad, ha becsukjuk az ajtót, akkor csak egy ajtó beállításra vagy ellendarab igazításra van szükség. Az is előfordulhat, hogy a kulcsvezető címke elmozdult és ezért nem, vagy csak nehezen megy bele a kulcs a nyílásba.

Ilyen esetekben nem szükséges a zárszerkezet csere. Az ajtóigazítás, karbantartás során csupán egy egyszeri 16.000 Ft-tól induló munkadíjat kell az ügyfélnek az elvégzett igazítási munkáért kifizetnie (Budapest területén).

Kilincs- és kulcscímke csere biztonsági ajtón

Ha a zárszerkezettel nincs gond, és ez a ritkábbik eset, csupán a kilincset szeretné újra cserélni, akkor a teljes költség, új kilincsgarnitúrával, munkadíjjal együtt 28.000 Ft.

Becsapódott ajtónyitás sérülésmentes módszerrel

Becsapódott ajtónyitás esetén, cégünk garantálja az ajtó sérülésmentes nyitását. Amikor gomb van kívülről a S.a.b. zárral ellátott ajtón, és a huzat becsapta az ajtót, így az ügyfél kizáródott a lakásából, akkor szükséges a becsapódott ajtó sérülésmentes nyitása.

Ebben az esetben mi még azt is garantáljuk, hogy a zárszerkezet sem fog sérülni. A becsapódott ajtó nyitásának munkadíja, egy egyszeri munkadíj (Budapesten), ami 16.000,- Ft-tól.

Kulcselvesztés, zármeghibásodás miatti ajtónyitás szakszerűen

Amennyiben elvesztették a kulcsokat vagy a zárszerkezet meghibásodott és ezért nem tudnak bejutni a lakásba, zárnyitásra van szükség.

A zárnyitás, ha az ajtó kulcsra van zárva, a zárszerkezet megfúrásával történik. Ebben az esetben zárat kell majd cserélni, mert roncsolás nélkül nem lehet nyithatóvá tenni egy bezárt, S.a.b. záras ajtót. Ennek költsége: 25.000-, Ft-tól érhető el. Erre tevődik rá magának a zárszerkezetnek a komplett cseréje, új zárral, új kulcsokkal, munkadíjjal együtt, amely 80.000,- Ft.

S.a.b. kis tollas másodzár csere

Munkadíjjal, zárszerkezettel, 3 db kulccsal együtt, Budapesten bruttó 45.000,- Ft.