S.a.b. ajtózárszerviz szolgáltatásunk

A S.a.b. zárszerviz, mint a nevében is benne van, nem telephelyhez, illetve üzlethez kötött, hanem az ügyfelek hívásaira, kerületről kerületre kiszálló, szervizszolgáltatást nyújtó vállalkozás. Budapest összes kerületében jelen vagyunk, gyors kiszállással szervizeljük a biztonsági ajtókat, amelyekbe tollas kulcsos, kisebb és nagyobb testű Sab zárak vannak beszerelve. Egész évben várjuk hívását, hétköznapokon, munkaidőben! Hívjon, ha nem tud bejutni a lakásba, vagy ha elhagyta a kulcsát, esetleg emelni szeretné ajtaja biztonságát!

A Sab szerviz jól felszerelt szervizautókkal biztosítja a zárak helyszínre való érkezését, illetve egy magas szaktudással bíró kolléga érkezik a helyszínre. A szervizelés során fellépő feladatok minden esetben más jellegűek, valamelyik sürgős, azonnali probléma, mint pl. egy zárnyitás. De akár lehet egy rutin jellegű művelet, egy ajtóigazítás, turbózás, vagy egy igazi szakmunkát igénylő Sab trezorzár csere.

A Sab zárszerelő szakember mindig tudja, hogyan kezdje el a zárszerviz tevékenységet. Lépésről lépésre tárja fel a hibákat, valamint szakszerűen végzi el a zárszervizes feladatokat. Akár az ajtó- vagy a zár szervizeléséről van szó, minden hívásra reagálunk, és már aznapi munkakezdéssel végezzük a zárszerviz szolgáltatást.

A legtöbb Sab zárral ellátott biztonsági ajtó Budapesten van telepítve. De jelentős ügyfélkörrel rendelkezünk Pest megyében és vidéken egyaránt.

Mi minden esetben tájékoztatjuk az ügyfelet a zárszerviz szolgáltatás teljes költségéről, így az ügyfélnek joga van eldönteni, hogy minket választ-e, vagy másik céget hív. További árakról, ide kattintva tud tájékozódni. Akár e-mailben, akár telefonon tud tőlünk segítséget kérni. Sürgős ügyekben mindenképpen hívjanak telefonon, mert gyorsszolgálat révén nem mindig vagyunk gépközelben.

Sab zárszerviz szolgáltatóként a diszpécser szolgálatunk 8-20 óra között érhető el.

Sab zárszerviz – gondolkodjunk a megelőzésben!

Mindig érdemes és kifizetődő előre gondolkozni. Ha tehetik és megengedhetik magunknak, inkább tanácsos elébe menni a problémának, és mindig megelőzni a bajt.

Érdemes már a legelső esetben rögtön hozzánk fordulni, ha valamilyen rendellenességet tapasztalnak az ajtóval vagy a Sab zárral kapcsolatban!

S.a.b. zárszerviz szolgáltatásunk során, a helyszínen azonnal orvosoljuk a fennálló problémát. Munkáink zöme Budapesthez kötött, de Sab zárcsere szolgáltatást az ország egész területén vállalunk!

Mindenféle zárprobléma elhárítására fel vagyunk készülve, mind szerszámilag, mind szakmailag. A Sab zárak cégünknél raktárkészleten vannak, így nem vesztegetünk időt a megfelelő Sab zár beszerzésére. Minden Sab zár közvetlenül a gyártó cégtől, Olaszországból érkezik hozzánk.

Próbálunk az összes Magyarországon forgalomban lévő zárszerkezetből, vasalatból, kulcsokból mennyiséget készletezni, hogy szükség esetén senkinek ne kelljen várni, senki ne maradjon nyitott ajtó mögött!  Ezek az olasz zárak igen megbízható termékek, nem véletlenül választottuk ezt a márkát. Minden ezzel kapcsolatos zárproblémával hívjon minket! Rejtett költségek nélkül, fix áron dolgozunk az év minden munkanapján! Várja hívását Sab zárszervizünk!

Teljes körű Sab zárszerviz szolgáltatásunk elérhető

S.a.b. zárszerviz szolgáltatásunk magába foglalja a következőket.

  • Komplett Sab zárcsere
  • Kisebb és nagyobb ajtó beállítások, ajtó igazítások, ellendarab igazítás, ellendarab-turbózás
  • Ajtónyitás/zárnyitás bármilyen okból kifolyólag (nem sérül az ajtó!)
  • Kilincs-csere, zárcímke igazítás és csere
  • Becsapódott ajtónyitás

Sab zárszerviz jótállással, számlával, kiszállással

Cégünk mind az általunk elvégzett zárszerviz szolgáltatásra, mind az általunk biztosított Sab biztonsági trezorzárakra egy év teljes körű garanciát vállal. Ha esetleg bármi probléma merülne fel az általunk beszerelt Sab zárral kapcsolatban, cégünk ingyenesen, a helyszínen azonnal elhárítja a problémát.

Nem szokott probléma felmerülni, így bátran vállaljuk a garanciát!

Egyetlen dolgot kell tudnia az ügyfélnek, mégpedig azt, hogy mikor történt a zárcsere. Ennek pontos dátumát a készpénzfizetési számlán megtalálják.

Cégünk precíz nyilvántartást vezet, minden általunk elvégzett zárszerelési szolgáltatásról, miáltal pontosan le tudjuk ellenőrizni, hogy hol és melyik kollégánk szerelte a zárat.

Nem egyszer előfordult már, hogy más cégek által elvégzett munka után próbálták ránk hárítani a garanciát. Ha kell, egész évre visszamenőleg le tudjuk ellenőrizni a címeket. Más cégek által végzett munkákra azonban mi nem vállalunk garanciát!

Munkáink során minden Sab zárnyitási és zárcserés feladatokat nagy tapasztalattal látunk el. Készen állunk bármely probléma orvoslására, legyen szó zárcsere, zárnyitás, zárszerelés vagy zárszerviz folyamatól. Nálunk nem kell napokat várni a cserére, mert raktárkészletről teljesítünk! Nálunk nincsenek rejtett költségek, a munka felvételekor diszpécser-szolgálatunk mindent részletesen elmond az ügyfél számára.

Zárjainkról, árainkról kérjen bővebb felvilágosítást a 06-70-770-2942 telefonszámon!