Sab ajtónyitás, zárnyitás szakszerűen szakemberrel

Cégünk vállalja a Sab biztonsági zárral ellátott ajtók garantáltan sérülésmentes nyitását. A sérülésmentesség mindig az ajtóra vonatkozik! Az alábbiakban részletezzük milyen esetekben és okok miatt kerülhet sor a Sab trezorzár nyitására.

Egy ilyen biztonsági zárral ellátott ajtó esetében, nagyon fontos a szakmai tudás és a zárszerkezet alapos ismerete. Ezt nem győzzük eléggé hangsúlyozni! Erősen javasoljuk, hogy a trezorzáras biztonsági ajtók esetében, ne a Google fizetett hirdetéseiből válasszanak szakembert, mert ott csak az általános hirdetések vannak, és olyanok is hirdetik ott magukat, akik még életükben nem találkoztak Sab trezorzárral!

Sab ajtónyitás kulcselvesztés esetén sérülésmentesen

Cégünk szakemberei garantáltan rongálásmentesen nyitnak ki egy Sab biztonsági zárral ellátott ajtót.  Ha valaki elhagyta a kulcsait és az ajtó be van zárva, akkor az zárnyitással nyitható.

A zárnyitást fúrással végezzük el. Mivel szakembereink ismerik a zárszerkezetet, ezért tudják, hogy hol és hogyan kell azt megfúrni úgy, hogy egyrészt ki is nyíljon, másrészt pedig, hogy ne sérüljön meg maga az ajtó. A fúrás következtében megrongálódott trezorzár a továbbiakban már nem lesz használható, de ezt egy egyszerű zárszerkezet cserével orvosolni lehet. Így nem sérül meg az ajtó, csupán a zár megy tönkre.

Minden esetben javasoljuk, hogy kérdezzenek rá a zárszerelő kollégánál, hogy fog-e sérülni az ajtó. Ha a válasza igen, akkor inkább keressenek valaki mást. Ilyenkor a sérülésen azt értjük, hogy ha valaki feszítő eszközzel, esetleg flex-szel olyan nyomot hagy az ajtólapon, hogy azt utána nem lehet eltávolítani.

Sab zárnyitás a zár meghibásodása miatt, fúrás, marás

S.a.b. ajtónyitásról-zárnyitásról beszélünk abban az estben is, amikor a biztonsági trezor zárszerkezet elromlott vagy pedig beletört a kulcs. Érdemes ilyenkor is zárszerelő szakemberhez fordulni, mert mindig lehet a meglévőnél nagyobb bajt okozni a nem hozzáértéssel.

A zárszakértő kolléga ezeket a hibákat el tudja kerülni és megfelelő megoldást tud kínálni. Előfordulnak olyan szélsőséges esetek is, mikor a zárszerkezet szétesik, és a zárnyitás kisebb sérüléseket okozhat a tokon, vagy az ajtólapon, de kollégánk ezt a helyszínen minden esetben előre közli az ügyféllel. A zár szétesésének a jele a logó kilincs, mert ilyenkor vagy beesik a tokba a zár nyelve, vagy pedig átfordul szerkezet a kulcshoz képest, és ezért nem nyílik az ajtó.

Itt is ugyanaz a megoldás, mint amit már fent említettük. Egy komplett zárcsere a megoldás, és precíz munka esetén, a következő 10 évben semmi gondja nem lesz a zárszerkezettel.

Becsapódott ajtónyitás 100 százalékban sérülésmentesen

Ha a S.a.b. biztonsági zárral felszerelt ajtó becsapódik mögöttünk, akkor beszélünk becsapódott ajtónyitásról. Értelemszerűen ez csak abban az esetben fordulhat elő, ha az ajtón kívül gomb van és nincs nálunk a kulcs. Sok ügyfelünk kért már a biztonsági bejárati ajtajára kívülre gombot, mert úgy gondolta, az a biztonságosabb, mert akkor nem kell mindig belülről ráfordítani a kulcsot a társasházban lévő bejárati ajtajára. Mi mindig elmondjuk, hogy ennek van hátrány is, mert ha véletlenül becsapódik az ajtó, akkor ki fogják zárni magukat a lakásból. Ez nemcsak kellemetlen és idegesítő tud lenni, hanem időigényes és költséges is.

Általánosságban mondva tíz esetből kilencszer fordul elő, hogy a kilincshez szokott ügyfél mögött becsapódik az ajtó és mire ráébred, hogy nincs nála az ajtókulcs, már késő. Kizáródott a saját lakásából.

A fent leírt eseteknek, a becsapódott ajtó nyitása egyébként nagyon egyszerű, mert zárszerelő kollégáink fúrás nélkül, egy speciális szerszámmal képes kinyitni az ajtót anélkül, hogy az ajtó vagy a zár roncsolódna. Persze, kivételek mindig vannak. Találkoztunk már olyan ajtóval, amelyik annyira szorult, hogy nem jutott elég hely a célszerszámnak, az ajtó és az ajtótok közé juttatására. Ilyen esetben kicsit időigényes a dolog. De mindenképpen megoldható, még senki nem maradt kívül egy becsapódott ajtó esetében.

Arra fontos ebben a szerencsétlen helyzetben odafigyelni, hogy az a szakember, aki a helyszínre érkezett, semmiféle roncsolást okozó szerszámhoz ne nyúljon!  Egy zárszervizes szakembernek ez rutinfeladat, csukott szemmel el kell tudni végezni. Ilyenkor nagyon szépen lehet a nyitást elvégezni, nincs szükség semmilyen feszegetésre! Hívjon minket!

Sürgősségi Sab zárnyitás vész esetén kiszállással

Sürgősségi ajtónyitásra, zárnyitásra szintén nagyon sok esetben lehet szükség. Az ilyenkor előforduló leggyakoribb esetek, amikor valaki rosszul van bent a lakásban, de nem tudunk bemenni hozzá, mert bár van pótkulcsunk, az ajtóban belülről benne van a kulcs.

Szintén sürgősségi nyitásra van szükség, amikor gyerekek egyedül maradtak bent és nem tudják kikulcsolni vagy kinyitni az ajtót. Sürgős ajtónyitásra van szükség a vészhelyzetekben is, amikor pl. csőtörés van, égve maradt a gáz főzés közben, folyik a víz a kádból, füst jön ki a lakásból, de nincs otthon senki, stb.

Vészhelyzet esetén mindig a gyorsaság a legfontosabb, de azért csodákra mi sem vagyunk képesek. Kicsi a valószínűsége, hogy 10 perc alatt odaérünk a kapott címre, de minden esetben próbálunk bajba jutott ügyfeleink segítségére sietni a lehető legrövidebb időn belül, majd a helyszínen kinyitni a Sab zárat.

Hívjon minket a 06-70-770-2942 telefonszámon!

sab zárcsere, sab zárcsere Budapest, sab zárcsere Pest, sab zárcsere Buda, zárcsere Budapest
sab zárcsere, sab zárcsere Budapest, sab zárcsere Pest, sab zárcsere Buda, zárcsere Budapest
sab zárcsere, sab zárcsere Budapest, sab zárcsere Pest, sab zárcsere Buda, zárcsere Budapest