S.a.b. zárcsere helyszíni munkavégzéssel

Cégünk, mint a Sab zárak magyarországi forgalmazója, kedvező áron vállalja Budapesten, Pest megyében és országszerte, a biztonsági ajtókba beépített Sab zárak cseréjét. Mindezt a trezorzárak működésében járatos szakemberek profi munkavégzésével, egy év garanciával, a legjobb áron!

Budapesti ügyfeleinknek rövid időn belüli Sab zárcserét tudunk biztosítani. Külön kiszállási díjat nem számolunk fel, csak az általunk helyszínre vitt Sab zárat és a munkadíjunkat kell megfizetni. Cégünk azt a megoldást preferálja, ha mi visszük a zárat, mert csakis így tudunk garanciát vállalni a zárcserére, amelyet korrekt, versenyképes áron biztosítunk az ügyfeleknek.

Szakszerű Sab ajtózárcsere Budapesten bárhol

A S.a.b. zárcserével kapcsolatos tapasztalataink alapján kijelenthetjük, hogy kétféle ajtótípus létezik, amelybe annak idején S.a.b. biztonsági trezorzárakat szereltek be.

Az első típusú zárcserét úgy végezzük el, hogy kiszedjük a csavarokat az ajtó éléből, majd eltávolítjuk a nagy látószögű kitekintőt. Ketté bontjuk a rozettás kilincs- vagy gomb garnitúrát, amit kívül és belül egy ötös hernyócsavar fog össze. A hernyócsavar, ami összetartja a kilincset, hogy az ne csússzon szét, néha annyira be van rozsdásodva, hogy csak fúrással lehet szétpattintani. A fúrás miatt tönkretett kilincset ezután újra kell cserélni, ami gyakran célszerű is.

A régebbi típusú ajtóknál egy régi, tömör rézkilincs van általában felszerelve, aminek erősen javasolt a kicserélése, mert az újakon már saját, beépített rugó van, ami kíméli a zárszerkezetet, ezzel is meghosszabbítva az élettartamát. Ezután leakasszuk a belső faborítást, hogy hozzáférjünk a 3 irányban működő S.a.b. 1580/28 típusú biztonsági zárhoz. Magát a biztonsági zárat négy darab 6 lapfejű, hatos csavar rögzíti az ajtóba. A fel- és lebuktató rudakat pedig egy sasszeg biztosítja. Ezeket a sasszegeket a S.a.b. zárcsere során érdemes újakra cserélni és a felső-alsó bebuktató tolóreteszt kicsit befújni WD 40-nel.

A S.a.b. trezorzár nem készül külön jobbos- és balos kivitelben. A gyártó cég, azonban úgy tervezte meg a zár belsejét, hogy a nyelv megfordításával jobbos- és balos kivitel is létrehozható. A zár mindkét oldalról fúrásvédelemmel van ellátva. A Sab záraknál a négy zártüske felett található a zár kilincsnyelve. A S.a.b. cég neve az előlapra van rágravírozva ez megtalálható még az ajtótokon lévő ezüstszínű ellendarabon is. A zárcsere után összerakjuk az ajtót és a kiegészítő tartozékokat visszacsavarozzuk. A burkolat visszaszerelése előtt meg kell győződni arról, hogy a szigetelés nem akasztja-e meg a zárszerkezetet.

Befejező fázisként kipróbáljuk, hogy záráskor a rudak megtalálják-e a helyüket az ajtókeretbe.

Sab zárcsere számlával, garanciával, jótállással

Minden tollas kulcsos Sab zárcserére cégünk garanciát vállal, egy éven keresztül, hiszen minket a törvény erre kötelez. Ha bármi probléma adódna a zárszerkezettel, amit mi telepítünk, azt mi a gyártó céggel elrendezzük, ezzel Önnek nem kell foglalkoznia.

Szereltessen velünk garanciával, készségesen állunk rendelkezésére! A munka végeztével minden esetben a helyszínen a zárszerelő kolléga számlát állít ki, amit a helyszínen készpénzzel kell rendezni. Átutalással nem dolgozunk!

A másik modell zárcseréje során kénytelenek vagyunk gondolkodni az ajtógyártó helyett, aki nem gondolt arra, hogy ezt a zárat valaha ki is kell cserélni. Itt a zárat az ajtó nyitott állapotában egyre zárjuk, majd a felső rúdra egy kis szigetelőszalagot tekerünk, hogy az ne menjen vissza a helyére. Ezután az ajtón belülről két darab kb. 2 cm átmérőjű lyukat fúrunk, azért, hogy egy tizenhármas csőkulccsal fel tudjuk lazítani a nyolcas átmenő csavaron lévő anyát, ami a fel- és lemenő rudazatot tartja.

Amikor ez megtörtént, szétszereljük a kilincsgarnitúrát, hogy az előlapon lévő 4 darab csavar eltávolítása után ki tudjuk emelni a zárszerkezetet. A kivételkor vigyázunk a kezünk épségére, mert sorjás lehet a zártszelvény, továbbá a kilógó csavarfejek is felsérthetik a kézfejünket. Az új zárszerkezet behelyezése után a felső- meg az alsó rudat visszaakasztjuk, meghúzzuk az önzáró anyát, összeszereljük a kilincsgarnitúrát, és már kész is vagyunk a S.a.b. zárcserével. Sajnos az ajtón belül lévő két darab 2 cm-es lyukakkal már semmit nem lehet kezdeni. Erre akkor kellett volna gondolni, mikor az ajtógyártó cég legyártotta az ajtót és ráragasztotta a burkolatot.

Sab zárcsere, régi vagy meghibásodott zárszerkezet esetén

Nagyon sokszor találkozunk 10 vagy 15 éves, az ajtókban működő zárral. Ezek a zárak mostanra kezdik magukat megadni. Amennyiben a Sab trezorzár már nagyon régi, és nem megfelelően- vagy egyáltalán nem működik, tanácsos a zárcserét egy szakemberrel elvégeztetni, hogy ne fordulhasson az elő, hogy egyszer csak nem nyílik majd az ajtózár.

Az esetek többségében, a beletört kulcs miatt is érdemes a zárat lecseréltetni, főleg, ha beleesett a szerkezetbe egy kisebb darab a kulcsból.

A fent említett problémák szakmai tudást és tapasztalatot igényelnek, mert a Sab trezorzár belső szerkezete komplex, ezért a házi javítgatás, szerelgetés nem ajánlott.

Ne halogassa a Sab zár cseréjét, ha az akadozik, nehezen nyílik, mert előbb-utóbb az ajtó nem fog kinyílni! Ne kockáztasson, hívja Sab zárszerviz cégünket! Pár órán belül raktárkészletről biztosítjuk a zárcserét az ügyfeleknek, Budapesten kiszállási díj nélkül, korrekt áron, garanciával! Profi szakembereink, megbízható és jól felszerelt szervizautóink gyors kiszállással cserélik az ajtózárakat!

A Sab trezorzárnak különösebb karbantartásra, olajozásra nincs szüksége, de ajánlatos kétévente zárszakember segítségét kérni, aki ellenőrzi a biztonsági zárszerkezet működését. Erre azért van szükség, mert egy szakember észreveheti azokat az apróbb hibákat, működésbeli rendellenességeket, amik elkerülik a nem szakmabeliek figyelmét. Pár ezer forint ráfordításával nemcsak megelőzhető egy nagyobb baj kialakulása, hanem nagymértékben növelhető a biztonsági zár élettartama is.

Kistestű tollas kulcsos Sab zárcsere

A Sab biztonsági zárak kistestű változata, mind fa ajtókba, mind fém ajtókba, rácsokba telepíthető és fordul elő. Lakatosok előszeretettel alkalmazzák rácsokba, egyirányú- és háromirányú kivitelben, kettő- vagy négyfordulatos változatban vannak jelen a piacon.

Zárszervizes cégek a régi Lality vagy Garay zárak helyére előszeretettel alkalmazzák. Ezek csapdanyelv nélküliek, zárnyelvük létezik három részre osztott vagy telinyelves kivitelben.

A Sab zárszerkezetek főként fa ajtókba másodzárként funkcionálnak. Két- és négy fordulattal reteszelnek. Általában csak előre zárnak, de találkoztunk már lakatos cégek által gyártott vasrácsokba, redőnyökbe, garázskapukba beszerelt háromirányú kivitellel is. Precíz működése miatt nagyon népszerű a záras piacon. A kistestű Sab zárakhoz 3 db gyári kulcs tartozik. Magában a zárban 6 lamella van. Akár 20-25 évet is kibírnak ezek a zárak. Ismertetőjele, a zár előlapjában a Made in Italy és a Sab felirat található.

Cégünk vállalja ezeknek a záraknak a cseréjét, szervizelését, kulcselvesztés miatti zárnyitását, illetve teljes körű zárszerviz szolgáltatását! Külön kiszállási díjat nem számolunk fel! Minden beszerelt kistestű Sab zárra egy év garanciát biztosítunk!

Bármilyen Sab zárcserével kapcsolatban cégünk szakemberei az ügyfelek rendelkezésére állnak. Az általunk beszerzett és beszerelt zárakra 12 hónapos, teljes körű garanciát biztosítunk!

Budapesten ingyenes kiszállással (csak munkadíjjal), Pest megyében és vidéken (előre egyeztetett kiszállási díjjal) hárítjuk el a problémát és végezzük el a Sab zárcserét.

06-70-770-2942

sab zárcsere, sab zárcsere Budapest, sab zárcsere Pest, sab zárcsere Buda, zárcsere Budapest
sab zárcsere, sab zárcsere Budapest, sab zárcsere Pest, sab zárcsere Buda, zárcsere Budapest
sab zárcsere, sab zárcsere Budapest, sab zárcsere Pest, sab zárcsere Buda, zárcsere Budapest