Országos Sab zárszerviz szolgáltatásunk

Sab olasz tollas kulcsos zárral ellátott ajtók nemcsak Budapesten és Pest megyében, hanem szerte Magyarországon vannak, főként nagyobb városokban.  Az elmúlt 20 év távlatában több száz, de inkább ezer ilyen bejárati ajtó lett telepítve, amelyeknél előbb vagy utóbb valamilyen zármeghibásodási probléma, kulcsvesztés, kulcslopás lép fel, vagy csak egyszerűen új lakásba költözés miatt van vagy lesz szükség a zár kicserélésére.

Hol készül a Sab 1580/28 típusú zár?

Egyértelmű, hogy Olaszországban, Agnosine városában. A gyár maga a hegyekben van, ami kis családi vállalkozásnak indult, 1976-ban. Cégünk több mint 15 éve van kapcsolatban a gyártóval. Elsősorban ebből, a 1580/28ípusú zárból vásárolunk a legtöbbet, amelyeket bejárati ajtókba szerelünk és értékesítünk is.  Illetve használunk a Sab kínálatából egy jóval kisebb modellt is, melyet rácsokba és a ma már nem gyártott Garay zár helyére telepítünk. A Sab zárak ismertetőjelei: a nagy zárnál a lekerekített, fekete, műanyag kulcsfej, benne a Sab logóval. A kisebb testű, kétfordulatos, egyirányú zárnál a masszív, fémfejes, fémszálas kulccsal ellátott kivitel a jellemző. Cégünk szervizeléssel foglalkozik, de ezt a két típusú zárat szerelőknek, üzleteknek is a rendelkezésére tudjuk bocsájtani.

Sab zárcsere árak, budapesti kiszállás, garancia

A növekvő árak miatt mi sem tudjuk tartani az árainkat, így a Sab zárcsere 90.000 Ft-tól már elérhető. Kiszállási díj nincs. A zárcserére egy év garanciát vállalunk. Minden új, általunk helyszínre vitt és beszerelt zárat és a hozzá tartozó kulcsokat az ügyfél előtt bontjuk ki a csomagolásból. 3 db kulcs van a dobozban. Kulcsmásolással nem foglalkozunk, ajánlani tudunk egy szaküzletet. A zárcsere időpontját és az árakat telefonon beszéljük meg. Más a díjszabás Budapesten és Pest megyében, illetve vidéki szerelés esetén. A zárcsere időtartama az ajtó felépítésétől függ. Mindig átnézünk mindent, így 2-2,5 óra szükséges a zárcseréhez. Ha kell, új, beépített rugós kilincset is felszerelünk a hosszabb, biztonságosabb működés érdekében.

Nehezen, akadozva működő zárszerkezet, kopott kulcsok

Vannak 15-20 éves modellek is a Sab zárakból, amelyek még mindig működnek, de ennyi idő elteltétel már zárcserén kell gondolkodni, pláne ha már nehézkesen működik a nyitás, zárás. Ha ez elmarad, számolni kell, hogy kívül ragadunk a lakáson, vagy beletörik a kulcs a zárba, a legrosszabb eset pedig egy lamella leszakadás, ami elég komoly és hosszú zárnyitási folyamatot von maga után. A gyári Sab tollas kulcsok 15-20 év alatt annyira megkoptak, hogy a lamellák már teljesen lekerekedtek, nem úgy emelkednek ki a helyükről, mint új korukban. Ezért van az akadozás. A legtöbbször ilyenkor történik a kulcs-átfordulás vagy a zárházba szorulás. A zárcsere költsége nyilván soknak tűnik, de ha ehhez még hozzájön a 30.000 Ft nyitási költség, amit a nonstop szerviz alapból rászámol, ez az összeg még magasabb lesz.

Sab zárcsere ügyeleti jelleggel, gyors kiszállással, profi szakemberekkel

Szinte az ország bármely pontján tudunk segíteni honfitársainknak a Sab záras ajtó nyitásában pl. meghibásodás esetén, vagy új lakásvásárlás miatti zárcsere kapcsán. Az árakat mindig telefonon szoktuk tisztázni, mert nem mindegy, hogy a VI. kerületbe szállunk ki, Dabasra, vagy Nyíregyházára. Zárszerviz vállalkozásunknak nagy segítség a zár beazonosításának céljából, ha lefotózza nekünk a meglévő kulcsot, valamint, ha kinyitja az ajtót és az ajtó éléből készít nekünk képet. Ezeket elküldi az email címünkre, melyet megtalál a Kapcsolat menüpontban. Lásd, lenti képek.

Országos Sab zárszerviz szolgáltatásunk
Országos Sab zárszerviz szolgáltatásunk