Biztonsági ajtózárbetét kicserélése szakszerűen

Ha a bejárati ajtózárral vagy zárbetéttel problémája van, ne nyúljon hozzá házilag, nem egyszerű a feladat! Különböző típusú ajtók és bevéső- vagy rászegzőzárak vannak. Mindegyiknél más és más szakmai fortélyt kell alkalmazni. Nem is beszélve a tapasztalatról, amit a szerelői szakmában szereztek a kollégáink a sok-sok év alatt, sem pedig a biztonsági zárak cseréjéhez szükséges szerszámokról, speciális eszközökről. Csakis jó minőségű ajtózárbetéteket alkalmazunk a munkáink során, ami törés-, fúrás- és mindenféle zárnyitás ellen védve van. Mi nem adunk lehetőséget a betörők számára az ügyeskedésre. A zárak 5 db kulccsal és kódkártyával érkeznek a megrendelőhöz. Minden termékre egy év garancia vonatkozik. Kínai, izraeli, olasz vagy bármilyen műanyag bejárati ajtóba, osztrák hevederzárba tudunk minőségi izraeli zárbetétet szerelni. Ezek a zárbetétek lehetnek fogaskerekesek, tekerőgombosak, azonos zárlatúak az ügyfél igényének megfelelően, az ajtó paramétereire szabva.

Világító kínai kilincs, ha letörik, mitévők legyünk?

Sajnos a világító kilincsek fő problémája a gyengeség. Miután kicseréltük a komplett kilincsgarnitúrát, szükségesnek tartjuk az ajtó teljes átnézését és a szigetelőanyag állapotát. Ha túl sok van felragasztva, akár már házilag, a kilincset rángatni kell a bezáráshoz akkor emiatt törik le legtöbbször a külső vagy belső markolat. Egy jó beépített kínai bejárati ajtó esetén kb. 3-4 évet ki kell bírnia a kilincsnek, annyira azért nem rossz minőség, hogy a lenyomogatástól eltörjön. Jobbos és balos kilincsek vannak a szervizautókban, a nyitási iránynak megfelelően szereljük őket. A komplett kilincs csere 32.000 Ft-tól már elérhető cégünknél.

Olasz 1580/28 Sab zárcsere

Agnosine városában egy családi vállalkozás készíti a négyfordulatos, tollas kulcsos Sab zárat, akikkel évek óta jó viszonyt ápolunk. Közvetlenül tőlük vásárolunk már több mint 10 éve. A zár egy nagyon precíz, halkan működő szerkezet. Sajnos ezekből a biztonsági Sab zárakból nincs olyan sok a piacon, elnyomták a nagyobb cégek, mint pl. Mottura, Cisa, Dierre. Viszont a Sab zárnak az előnye, hogy semmilyen más zárral nem lehet kiváltani, ellenben a fent említett konkurenciáéival.

Ha szükséges pl. kulcsvesztés vagy lakásvásárlás esetén a zárcsere, fordulhat hozzánk. Megpróbáljuk a lehető legjobb árat Önnek kiajánlani. A zárcsere előtt emailben fényképet kérünk az ajtóról és a benne lévő zárról, hogy tudjuk milyen szerelési idővel kell számolni. A Sab zárakat raktáron tartjuk, 1-2 munkanapon belül mindenkinek biztosítjuk a cserét.

Postaládazár kicserélése, gyors munkavégzés, olcsó ár

Heti 6-8 postaládazárat cserélünk budapesti ügyfeleink számára. Mi vagyunk a legolcsóbbak a piacon, de lehet, hogy azért, mert senki nem csinálja ezt szívesen. Nálunk a komplett költsége a műveletnek 20.000 Ft. Az ár tartalmazza az adott budapesti kerületbe való kiszállást, a munkadíjunkat, a zártestet és a két darab postaláda kulcsot. Budapest minden kerületében elvégezzük ezt a munkát, kivéve az V. kerület belső részeiben.

Bejárati ajtók utólagos beállítása

Az évek és a sokszori használat során az ajtók megereszkednek, lesüllyednek, elmozdul a tok, a dilatációs hézagok szűkülnek. Az ajtólap elkezd összeérni a tokkal, nehézkes a záródás. A legtöbb esetben már vállal kell benyomni vagy kézzel rásegíteni a becsukáskor. Ennek az állapotát tudjuk javítani, ún. ajtóbeállítással, utólagos igazítással az ajtótípus függvényében. Kínai ajtók beállítását nem vállaljuk! Az, ha egyszer rosszul van beépítve, ki kell szedni és újra be kell építeni, ilyenkor keresni kell egy ajtóbeépítőt. Viszont a legtöbb bejárati ajtón van mód az ajtó igazítására, emelésére. Ilyen pl. a felhúzókilincses műanyag ajtó, az olasz zárakkal ellátott biztonsági ajtók, vagy más egyéb bejárati ajtó, ami fa-, fém- esetleg lemez- vagy műanyag kialakítású.