Profi Sab zárcsere megfizethető áron, garanciával

Immár 20 éve szolgáltatunk szakszervizként minden olasz trezorzáras és egyéb ajtó vonatkozásában. Nagyon jól felszerelt szervizautóink vannak, profi, tapasztalt szakemberekkel dolgozunk. Rugalmas vállalkozásunk igazodik az ügyfelek idejéhez, ha zárnyitásról vagy az azt követő zárcseréről van szó. Akár egy órán belül is megrendelheti tőlünk a becsapódott ajtók szakszerű nyitását, izraeli Superlock és Mul-T-Lock fogaskerekes zárbetétek cseréjét, kínai lemezajtók teljeskörű zárszerviz ellátását (kilincs-csere, alsó/felső cilindercsere), hevederzárak szerelését, telepítését, olasz trezorzárak szakszerű nyitását és zárcseréjét, Dierre és Cisa zárkódolást, zárprogramozást és a postaládazárak sérülésmentes nyitását, igény szerinti zárcseréjét.

Ha Sab zárról van szó, ránk számíthat, aznapi kiszállással, azonnali megoldásokkal, garanciával, számlával. Hívjon minket bizalommal!

06-70-770-2942

Sab zárcsere meghibásodás esetén – mi az eljárás, kit kell hívni?

Nem az a jellemző, hogy egy olasz, jó minőségű Sab zár egyik pillanatról a másikra tönkremegy vagy meghibásodik, hanem először elkezd kicsit akadni, majd akadozni. Ezek mind figyelmeztető jelek a meghibásodásra. Mivel – az a tapasztalatunk – nem foglalkozik ezzel a tulajdonos, az a következő lépés, hogy egyáltalán nem nyílik a zár, a kulcs is bele is szorul és se ki, se be, minden próbálkozás ellenére. Ha már nem figyeltek az intő jelekre, akkor nem szabad a zárat tovább piszkálni, erőltetni, inkább keressenek meg minket az interneten vagy az alábbi számon:

06-70-770-2942

Mi megpróbálunk minél előbb, akár egy órán belül a helyszínre odaérni, és megoldjuk ezt a problémát. Sajnos ilyenkor már sanszos, hogy zárcserét kell a zárnyitás után végrehajtani. Sab ajtónyitás, zárnyitás, zárcsere a profilunk. Hívjon bátran!

Az ajtó nyitott állapotban jól működik, de bezáráskor nem fordul a kulcs

Amikor a zárszerkezet kívülről, belülről jól működik, ha az ajtó ki van tárva, viszont a becsukása után már megakad, akadozva működik, akkor egyértelmű, hogy nem a zárszerkezet hibája, hanem vagy a keret mozdult el (lejjebb-feljebb) vagy az ajtószárny emelkedett vagy süllyedt meg. Ilyenkor a zár többpontos zárnyelvei nem találkoznak a kereten lévő furatokkal, ezért nem tudják bezárni az ajtót. Ebben az esetben egyáltalán nem kell a tollas kulcsos Sab zárat kicserélni, hanem a záródási pontokon kell igazítani, marni, vagy az ajtó zsanérjába emelőkarikát helyezni. Általában az igazítási művelet 1-2 mm-en múlik, ezért nem tud a helyére menni a nyelv. Ez az utólagos, ún. ajtóbeállítás, mely Budapest területén már 25.000 Ft-tól elérhető zárszerviz vállalkozásunknál.

Milyen költségekkel kell számolni a Sab zárcsere megrendelése estén?

Az olasz, tollas kulcsos Sab zárról tudni kell, hogy nem egy kapuzár, nem egy 10.000 Ft-os zárbetét, amit bárki, bármikor, házilag ki tud cserélni, meg tudja magának szerelni. Ez egy komoly, páncélszekrény zárhoz hasonló felépítésű, hárompontos zárszerkezet. Mielőtt a zárcsere árát meghatároznánk, vagy a telefonban próbáljuk az érdeklődő segítségével beazonosítani a zárat, vagy ha ez nem megy, fényképet kérünk a zárról, csak ezután tudunk az ár ügyében továbblépni. Ráadásul kistestű Sab zárakról is beszélhetünk, amit szerelhetett bárki a bejárati ajtóba felső zárként, vagy vasrácsba kiegészítő zárként (pl. nagyon jó a kistestű Sab zár a Garay zárak helyett, amit már nem gyártanak). Ez utóbbi típusoknak a zárcsere költsége 40-45 ezer Ft között mozog, míg a nagytestű változatát, ami legalább 3 kg és hárompontos reteszelésű, 85-90 ezer Ft-tól tudják megrendelni, helyszíni szereléssel egybekötve. Próbálunk az ügyfeleinknek kedvező árat biztosítani a zárcserére, de sajnos a gyártó is egy évben már kétszer emel az árain, illetve az euró árfolyamának az emelkedése is befolyásolja a költségeket.