Biztonsági Sab zárcsere, helyszíni munkavégzéssel, garanciával

Budapest területén vállalunk olasz biztonsági Sab zárcserét. Ez a trezor zárszerkezet egy 3 pontos működésű biztonsági zár, ami 3 db kulccsal ellátva. Az ismertetőjele, hogy a kulcsfeje lencse formájú, lekerekített, fekete színű, rajta a gyári logóval. Amennyiben az ügyfeleknek a 3 db kulcs nem lenne elég, érdemes gyári nyerskulcsokra készíttetni az új kulcsokat. Ebben tudunk segíteni az ügyfeleknek, hogy hova kell ez ügyben fordulni.

Mielőtt azonban nekivágunk a Sab zárcserének, kérünk szépen egy fényképet az ajtó éléből, mivel különböző szerelési módokkal van beszerelve a zár, és nem mindegy, hogy egy óra alatt végzünk a zárcserével vagy elmegy vele akár négy óra is. Sajnos egyre több olyan házilag összerakott ajtóval találkozunk, ahol Sab zár van beszerelve, de nagyon nehéz bennük zárat cserélni, mert annak idején rosszul lett összerakva. Budapest összes kerületébe kiszállunk Sab zárcserére. Ennek a komplett költsége már 87.000 forinttól elérhető, amennyiben kilincs-cserét is végzünk, annak egy 10-15 ezer forintos költsége van, kivitel, méret, szín függvényében. Általában beépített rugós, rézkilincset szoktunk felszerelni, így a zárnak az élettartama jóval hosszabb időre kitolható, mint a hagyományos kilincshasználat mellett. Az általunk beszerelt zárakra egy év teljeskörű garanciát vállalunk, értelemszerűen, normális, rendeltetésszerű használat mellett. Alapvető követelmény a garancia feltételéhez, hogy a kulcsok ne legyenek dobálva, a fogai ne legyenek elferdülve, illetve, hogy olyan helyen legyenek a kulcsok lemásolva, ahol minőségi alapanyagra történik a másolás, precíziós gépekkel. Egy rossz kulcsmásolat ugyanis elég rövid időn belül tönkre tudja tenni a lamellás zárszerkezetet, mely esetben a garancia ugrott.

Hogyan zajlik a zárcsere, mennyi időt vesz igénybe?

Szinte bármelyik olasz zárszerkezetre igaz, hogy a minimum egy, maximum négy óra időintervallumot vehet igénybe a komplett csere. Ez függ a zárszerkezet kialakításától, a beszerelés helyétől, illetve az ajtó paramétereitől. Tapasztalt kollégáink azért rutinosak, mielőtt nekiállunk a feladatnak, azért kérünk egy fényképet az ügyféltől, hogy tudjuk, mennyi időt szánjunk a műveletre. A zárszerkezetekre általában egy év teljeskörű garanciát biztosítunk, az általunk helyszínre vitt az zárakra vonatkozóan. Ha az ügyfél vásárolja meg a zárat, arra nem vállalunk garanciát, azt neki kell érvényesíteni ott, ahol vásárolta. Ebben az esetben is vállaljuk a zár cseréjét, egy egyszeri munkadíjjal kell csupán számolni. Erről érdeklődjön telefonon!

A zárcsere folyamata általában a megrendeléssel kezdődik. Beazonosítjuk a zárat, hogy melyik fajta szerkezetről beszélünk. Minden egyes alkalomnál az ügyféllel közöljük a fix árat, vagy ha nem tudunk pontos helyszínt, illetve típust, tól-ig árat mondunk, hogy mindenki tudja, mivel kell kalkulálni. A megrendeléstől számítva, általában 1-3 munkanap alatt lebonyolítjuk a beszerelést. A megrendeléskor szükséges a pontos cím, a név és egy mobiltelefonszám.

 Az információkat, adatokat bizalmasan kezeljük, senki másnak nem adjuk ki, ez csak nekünk, mint szervíz szolgáltatónak szükséges a kiszálláshoz, illetve, ha esetleg garanciális problémák merülnének fel, a visszanézéshez. A munka elvégeztével a szerelő kollégának tudnak fizetni, készpénzfizetési számla ellenében. Átutalással, bankkártyával nem dolgozunk. A számla egyben a garanciajegy is, őrizzék meg!

Sab zárcsere Budapesten, jó áron

Budapest összes kerületében ugyanolyan fix áron dolgozunk. A 3 irányú, nagytestű Sab zárszerkezet cseréje 87.000 forinttól már megrendelhető. Ez a szolgáltatás tartalmazza a helyszíni munkavégzést, a címre történő kiszállást, a zárszerkezet árát, illetve a komplett, 1-3 órás munkaidőnket. Az ár számlás ár, alanyi adómentes formában. Amennyiben az ügyfeleknek áfás számlára van szükségük, pl. cég esetében, úgy ezt az összeget a 27%-os áfa még megterheli.