Kivel, hogyan, mikor végeztessük el Sab biztonsági zár cseréjét?

Az Sab zárral ellátott biztonsági ajtók zárcseréjét nem szabad házilag elvégezni, csakis zárszerelő szakember bevonásával. Akkor érdemes a zárcserén gondolkozni, ha például új ingatlanba költözünk, vagy ha elveszett egy kulcs, netán ha a zár meghibásodik, vagy már túl öreg, akadozik, nem megbízható a szerkezet működése. A zárcsere folyamata mindig egy összetettebb feladat, erről telefonon tud érdeklődni, illetve a pontos árról is.

Sab zárcsere Budapest területén, éjjel-nappal, hétvégén, egész évben

Már nemcsak hétköznap, hanem hétvégén, ünnepnapokon is éjjel-nappal is segítünk a bajba jutott honfitársainknak zárcsere, zárnyitás, illetve kulcselvesztés vagy meghibásodás miatti szerelési folyamatban. A zárak meghibásodását nem lehet kiszámítani, tönkremegy, beletörik a kulcs, nem fordul a zárszerkezet. Ilyenkor azonnali, sürgősségi zárnyitásra van szükség, ami akár történhet éjjel, vagy egy vasárnapi napon is. Hívja ügyfélszolgálati telefonszámunkat! Nonstop elérhetőségünk a weboldal több lapján is megtalálható, de a Kapcsolat menüpontban biztos, hogy megtalálja.

Garanciális Sab zárcsere, ingyenes kiszállással, megfizethető áron, gyors munkavállalással

Budapest területén a megrendelt Sab zárcseréhez ingyenes kiszállást biztosítunk. Megfizethető, korrekt áron biztosítjuk a szolgáltatásunkat. A piaci árakhoz viszonyítva nem a legolcsóbbak vagyunk, de nem is a legdrágábbak, viszont nálunk mindig van raktárkészleten Sab zárszerkezet! Cégünk a Sab magyarországi forgalmazója, így mindenki tőlünk közvetlenül vagy valamelyik viszonteladó partneren keresztül tudja csak megvásárolni ezeket a zárakat. Garanciát vállalunk a beszerelt termékre, mégpedig egy évet, a rendeltetésszerű használat mellett. Mindenki számára megmutatjuk a helyes használatot a zárcserekor, hogy hogyan kell az ajtót becsukni, kinyitni, nem ütjük, nem vágjuk, nem rángatjuk, mert ezen tevékenységek elég rövid időn belül tönkrevágja a szerkezetet. A kulcsokat sem kell őrült módon forgatni, szépen lassan, hadd kopjon a lamella a kulcsfogakkal együtt.

Sab ajtózár-csere folyamata a megrendelés után

Az internetes weboldalunkon a kedves ügyfelek tájékozódhatnak előre az árakról, a szolgáltatás folyamatáról, így nagyjából összképet alkothat mindenki a zárcsere megrendelése előtt. Általában a végszót mi szoktuk mondani a zárcsere időpontot illetően, valamint az ár tekintetében. Amennyiben megfelel az ügyfélnek az ajánlatunk, egy munkanapon belül elvégezzük a zárcsere szolgáltatást. Próbálunk alkalmazkodni a megrendelő idejéhez is, de sajnos egyre nehezebb a városban közlekedni, így csak egy időintervallumot tudunk megadni az érkezés várható idejére.

Zárszerelés vagy zárcsere? – ha meghibásodik a régi ajtózár

Zárszerelést tudunk végezni szinte az összes olasz bejárati ajtón, zárjavítást csak akkor, ha pár éves a zárszerkezet. Amennyiben az túl öreg, akkor kopottak az alkatrészek, nem éri meg az alkatrészeket a zárdobozban kicserélni, mert sokkal költségesebb, mint egy új zár beszerelése. A régi zárak általában 10-15 év garantált működést biztosítanak, nyilván ez függ a használattól, a kulcsok kopásától, illetve, hogy volt-e ez idő alatt legalább egy vagy két karbantartás (ami olajozást, zsírozást, ajtóbeállítást, kilincs-cserét, esetleg finomhangolást tartalmaz). Csak akkor cseréljük a Sab zárakat, ha feltétlen szükséges, mert a legtöbb esetben egy ajtóbeállítással orvosolható a probléma. Ez egy egyszeri munkadíjat tartalmaz, nyilván felkészítjük az ügyfelet, hogy hamarosan zárcsere is elképzelhető lesz, így érdemes a biztosítóval egyeztetni, hogy milyen, illetve mennyi költséget térít meg a számla végösszegéből.

Tényleg megvéd minket a biztonsági ajtó, ha Sab zár van benne?

Igen, valós védelmet nyújt ez a olasz zárszerkezet, hiszen masszivitásának és soros lamelláinak köszönhetően, egy olyan háromirányú záródást biztosít, ami nemcsak az egyszerű zárnyitási módoktól véd meg, hanem egy súlyos, pl. nehéz pajszeres betörési kísérlet során is helytáll. Több olyan esetet láttunk már, ahol próbálkoztak a betöréssel, de hát nem sikerült, maximum az ajtónak a fa borítását tették tönkre. Bizonyítékként még a tűzoltók munkáját is megemlítenénk, amikor egy lakástulajdonos rosszul lett a lakásban és a tűzoltókat hívták ki, elég sok időt töltöttek a nagy, hidraulikus, feszítő erővágóval, mire a fémajtót kibontották a mentők megérkezéséig. Egyszóval, ha jó zárat akarnak, hosszútávú, megbízható működéssel, cserélhessenek velünk, és évekig nem lesz probléma!

06-70-770-2942