Zárnyitás meghibásodás miatt, ha a kulcs nem fordul

Azoknál a zárnyitásoknál, ahol nem fordul a kulcs, mindig van valami olyan elő- vagy intő jel, ami erre utal. Nyilván senki feje felett nem akarunk pálcát törni, de kevesebb összegből is megúszhatták volna, ha egy zárnyitás előtt egy esetleges karbantartást alkalmaztak volna bizonyos időszakonként. A zárak ugyanúgy elfáradnak, a kulcsok ugyanúgy megkopnak, ezért is történik ez az úgynevezett zárba-szorulási probléma. Ezt követi az, hogy az ajtó nem nyílik, az ember meg ott áll az ajtó előtt. Ha a kulcs nem fordul el, finoman próbálkozhatnak, de inkább azt javasolnánk, hogy ne erőltessék tovább, mert nagyobb hibát generálnak később. Pl. betörik a zárbetétbe, zárszerkezetbe vagy bármilyen más egyéb többpontos zárba a kulcs, amely annyira útban lesz a szakembernek a zárnyitás során, hogy sokkal hosszabb időre kinyújtja az ajtónyitás idejét, mintha csak simán kivette volna előtte a kulcsot és azután fúrta volna meg a zárszerkezetet.

Olasz Sab zárszerkezetek szakszerű nyitása kulcselvesztés esetén

Az Olaszországban készült, tollas kulcsos Sab zárszerkezetek kulcsai, ugyanúgy mint bármelyik más lakáskulcs, elveszítődik, ellopják, elkallódik, ezért ajtónyitást, illetve szakszerű zárnyitást kell eszközölni. Még véletlenül se jusson az eszünkbe, hogy majd házilag ezt megoldják, befeszegetik, mert sokkal nagyobb problémát, illetve kárt lehet ezzel okozni saját maguknak, mint gondolnák. Budapesten mozgó zárszervizként végezzük a mindennapi feladatokat, többek között az olasz tollas kulcsos zárszerkezetek nyitását, ajtónyitást, zárnyitást, majd az ezt követő zárcserét is, ha szükséges. Minden esetben, mielőtt nekiállnánk egy zárat kinyitni, az ügyféltől elkérjük a szükséges papírokat, lakcímkártya, tulajdoni lap, stb., hiszen bárki mondhatja azt, hogy ez az én lakásom, csak elhagytam a kulcsot.

Ajtónyitás kizáródás esetén, Budapesten, gyorsan, éjjel-nappal

A legkellemetlenebb szituációk egyike, amikor kívül maradnak az ajtón. Budapesten éjjel nappal hívhat minket, mi ezért vagyunk. Az ilyen kihívásokat szeretjük, ez a vállalkozásunk egyik fő profilja. A hívástól számítva egy órán belül érkezik a szerelő kolléga, legyen szó hétköznapról, ünnepnapról, szombat vagy vasárnapról, ránk non-stop munkavállalás vonatkozik. Segítünk bárkinek, bármikor, telefonáljanak bátran! Különböző szituációk vannak arra az esetre, amikor egy ajtó nem nyílik, a zár nem fordul, és tanácstalanok az emberek, hogy mit tegyenek. Ilyenkor a legjobb, ha megnyugodnak, nem feszegetik tovább az ajtót vagy a zárat, nehogy még a kulcsot is beletörjék! A szakember a helyszínre érkezés után rövid időn belül kinyitja az ajtót, ha szükséges, kicserélni önöknek a zárat.

Zárba beletört kulcs miatti gyors ajtónyitás, zárnyitás, hétvégén is

Amikor a zárszerkezetbe vagy zárbetétbe beletörik a kulcs, akár a vége, a közepe vagy a toll része, és az ajtó nem nyílik, nem tudnak bejutni az ingatlanba. Nem kell pánikolni ilyenkor, mert ránk számíthatnak ezeknél a szituációnál is! Mi hétvégén is ügyeleti szolgáltatást tartunk az összes Budapesti lakosnak. Gyorsan, akár egy órán belül a hívástól számítva, bármelyik kerületbe kiérkezzünk és vagy kiszedjük a zárba tört kulcsdarabot, vagy szakszerűen megfúrjuk a zárat, zárbetétet, majd ezt követően, ha az ügyfél kéri, a szervízautónkból pótoljuk azt, hogy az ajtó ismét tökéletesen záródjon, normálisan működjön, ne maradjon védtelenül nyitva.

Éjjel-nappali zárnyitás, ajtónyitás Budapest kerületeiben

Telefonálhat nekünk bátran, hétvégén, hétköznap, ünnepnapokon, bármikor, napközben, este, éjjel, hiszen gyorsszervíz vagyunk! Ez azt jelenti, hogy a nap bármely szakában hívhat minket és megrendelheti szolgáltatásunkat, ha nem nyílik a bejárati ajtó, vagy ha elvesztette a kulcsát és nincs pótkulcs, így ki kell nyitni a zárat. Ugyanez áll fenn, ha ellopták a kulcsokat és nem tud visszajutni az ingatlanába. Egy meghibásodott zárnak nem lehet megmondani, mikor romoljon el, törvényszerűen akkor romlik el, amikor éppen a legtöbb a dolgunk, mikor sietünk, mikor időre kellene menni valahova, azaz a legrosszabbkor. Hívjon minket és egy órán belül garantáltan visszajuttatjuk az otthonába! Kinyitjuk az ajtót, ha szükséges a zárcsere, azt is megoldjuk a helyszínen! Kiszállási díj nélkül dolgozunk, egy év garanciával, megfizethető áron, bármilyen típusú ajtó esetén.

06-70-770-2942